Als chauffeur bij Gebroeders Dunnink haal je melk op bij veehouders verspreid door heel Nederland, een groot deel van België en een aantal in Duitsland. Je rijdt niet alleen koemelk, maar ook geitemelk, schapenmelk en buffelmelk. De zuivelfabrieken waar de melk wordt afgeleverd zitten ook verspreid over heel Nederland en België en deels in Duitsland.

”Vaste rondjes” zijn er niet bij, geen dag is hetzelfde!

Wij zoeken chauffeurs (M/V) in bezit van geldig BCE-rijbewijs en code 95.
We werken met verschillende schema’s:
• 2x dagdienst, 2x nachtdienst, 4 dagen vrij
• 4 dagdiensten werken, 4 dagen vrij, dit is dan met overnachtingen

Ook als je in deeltijd wilt werken ben je van harte welkom! Voordat je alleen op pad gaat word je eerst uitgebreid en persoonlijk ingewerkt door één van onze ervaren chauffeurs!

We bieden een zelfstandige en uitdagende functie met een goed salaris incl. toeslagen voor nacht en weekenduren conform CAO beroepsgoederen-vervoer. Ook bieden wij een aanvullende regeling m.b.t. woon- werkverkeer; tussen de eerste en laatste dienst kun je gebruik maken van een bedrijfsauto.

Je rijdt met modern en goed onderhouden materiaal en komt te werken in gezellig team met fijne collega’s en een prettige werksfeer!

Wil je nog meer weten over de functie? Of wil je een keer met één van onze chauffeurs om een beter beeld te krijgen van wat de functie inhoudt? Neem dan contact op met Bernhard Everts, 06 -15024800.